Ons assortiment

Wandtegels

Op het gebied van wandtegels heeft Tegelhuys Arnhem een uitgebreide collectie tegels van topfabrikanten als Winckelmans, Ecostone Terazzo, Villeroy & Boch, Mosa, Sphinx, Portazul, Castelo, Colorker, TegelBV, Rex, La Fabbrica, Ariostea, Atlas Concorde,Casa Dolce Casa, Impronta, Italgraniti, Metropol, Pamesa, Refin, Unicom Starker,Steenbok, Steenbok, Yurthbay, enz. 

Wij tonen u wandtegels in alle prijsklassen, formaten en uitvoeringen. Leuke combinaties zijn met de strips en decors. Wandtegels zijn in de (bij)keuken, badkamer en toilet te gebruiken en werken erg sfeerbepalend. De voorraad is niet meer weg te denken.

 

Een belangrijk deel van onze collectie bestaat uit een presentatie van grote moderne wandtegels met strakke minimale voegen, maar ook nostalgische en klassieke tegels.

 

U kunt in onze showroom schitterende combinaties maken; van klassiek en rustiek tot uiterst modern. Op deze site is een impressie.

Douchewanden & Douchedeuren

Op het gebied van douchedeuren is Tegelhuys Arnhem Tegels & Sanitair een uitgebreide collectie douchedeuren en wanden van topfabrikanten als HSK, Revital, Duschwelten, Vissani, Huppe, Bruynzeel, enz.

Wij tonen u douchedeuren en wanden  in alle prijsklassen, formaten en uitvoeringen.  Wij hebben diverse modellen in onze showroom.

 

Een belangrijk deel van onze collectie bestaat uit een presentatie van diverse modellen in diverse prijsklassen.

 

U kunt in onze showroom zien en bewonderen wat de mogelijkheden zijn. Wij helpen u graag daarbij. Op deze site treft u slechts een impressie.

Vloertegels

Steeds meer mensen ontdekken de voordelen van een tegel of natuurstenen vloer. Het heeft uitstraling, is duurzaam, hygiënisch en heel onderhoudsvriendelijk. Juist in deze tijd, waarin steeds meer mensen last krijgen van allergieën, zal er steeds meer voor dit product gekozen worden.

Ook nieuw in ons assortiment, keramisch houtlook in verschillende breedte en lengte maten, echter dan echter, verschillende houtsoorten in diverse kleuren en uitvoeringen bijv. White Wash / Verouderde planken enz.enz. Tevens Granito tegels 40×40 cm in diverse kleurstellingen.

Ook op het gebied van granito vloeren (granito = terrazzo) heeft TegelhuysArnhem de oplossing in de vorm van granito tegels in het formaat 40x40x1.5 cm in diverse kleurstellingen.

Wij tonen u  in onze showroom dit materiaal, leuke combinaties zijn mogelijk met gebruik van handvorm wandtegels maar een strakke wandtegels past ook hierbij.

Een origneel uiterlijk (incl. zwarte rand) is te maken tegen een vriendelijke prijs.
Granito-Terrazzo tegels zijn zowel mogelijk in de gang-entree,(bij)keuken, badkamer en toilet en werken erg sfeerbepalend.

Minimale voegen is toepasbaar zoals bovenstaande foto’s het aantonen, de diverse kleurstellingen zijn uit voorraad leverbaar.

Op zoek naar Winckelmans? U vindt Winckelmans wand en vloertegels bij TegelhuysArnhem.
Tegels van het Franse Winckelmans kent vrijwel iedereen. Het bedrijf bestaat al sinds 1894.

Vroeger veel toegepast in gootstenen, douchevloertjes en lavetten, tegenwoordig ultra hip. De dubbelhardgebakken tegels van Winckelmans zijn uniek. Door het grote assortiment aan kleuren en maatvoeringen zijn allerlei stijlen te realiseren.

 

Winckelmans tegels worden in diverse maten geleverd.Er zijn maar liefst 41 kleuren en tegels in afmetingen 1,2×1,2, 2×2, 5×5, 7×7 , 10×10 , 15×15 cm, terwijl er ook een aantal uni kleuren in 20×20  cm leverbaar is. Winckelmans dubbelhard gebakken tegels zijn geperste, onverglaasde tegels welke bij temperaturen tot 1250 graden gebakken worden. Door de hogere temperaturen ontstaat er meer krimp en een betere verdichting waardoor de tegels dichter van structuur zijn.

 

De grote toepasbaarheid in combinatie met het uitgebreide assortiment maakt Winckelmans tegels zeer geschikt voor verschillende stijlen. In de tegelshowroom in Arnhem kunt u de Winckelmans collectie bekijken

Een moderne, stijlvolle maar ook praktisch vormgegeven badkamer komt echt tot zijn recht door de artikelen van Primabad en Thebalux sanitair, het heeft alles in zich om een badkamer naar uw wensen in te richten.

Stijl, comfort en functie gaan daarbij hand in hand. Dat merkt u aan de kwaliteit van materialen en systemen die bovendien ontwikkeld zijn om lang in een vochtige ruimte te functioneren.

 

Combineer uw badmeubelen met bijpassende wastafels, douchewanden, baden van Thebalux of Primabad en u maakt van uw nieuwe badkamer een bron van comfort en inspiratie!

In onze showroom presenteren wij naast tegels ook sanitair zoals badkamermeubels , douchewanden, toiletopstellingen van bijvoorbeeld de merken Bruynzeel, Sphinx, Duravit , Grohe HSK, Primabad enz.enz.

Douchewanden, badkamermeubelen, kranen, ligbaden, je noemt het maar op, Tegelhuys Arnhem kan het leveren en installeren door vakkundige mensen. Voor douchewanden zijn we dealer van HSK en Bruynzeel douchewanden, voor badkamermeubelen zijn wij dealer van Thebalux en Primabad, tevens hebben wij een schitterende collectie sanitair van ons eigen huismerk onder het label Day by Day, 1e klas materiaal voor scherpe prijzen.
Voor een indruk wat wij kunnen leveren, kunt u een kijkje bij rubriek referenties-badkamers.

Natuursteenstrips in een nieuw jasje!

Een geweldig natuursteenproduct waar u een stijlvolle muur mee kunt bekleden; uniek, sfeerverhogend met de uitstraling van smaak, klasse en exclusiviteit. Om het effect van een natuurstenen muur te bereiken, is het niet langer noodzakelijk een massieve muur op te metselen. Het plaatsen van deze panelen is zeer eenvoudig, en het resultaat zeer verrassend.

 

Ons assortiment is zeer uitgebreid en verkrijgbaar in diverse kleuren van wit, geel, grijs, bruin, multicolor tot zwart.

Steeds meer mensen kiezen voor vloerverwarming. De voordelen zijn dan ook zeer duidelijk. Vloerverwarming geeft in de eerste plaats de meest gelijkmatige en behaaglijke warmte. Uit onderzoek is gebleken dat de ideale ruimtetemperatuur bij vloerverwarming één tot twee graden Celsius lager ligt dan bij andere verwarmingssystemen. Eén graad lager vermindert het energieverbruik al met vijf tot zes procent! Bovendien is vloerverwarming een zogenaamde Laag Temperatuur Verwarmingssysteem (LTV). Dit betekend dat het toegepast kan worden bij installaties die uitgaan van een aanvoer temperatuur die lager is dan 55 graden Celsius.

HR-ketels halen bijvoorbeeld alleen hun hoge rendement als zij niet boven deze aanvoertemperatuur komen. Warmtepompen, zonneboilers en andere alternatieve warmte opwekkers zijn zelfs nauwelijks toe te passen als er temperaturen boven de 55 graden Celsius nodig zijn en gaan bovendien beter presteren als de gewenste aanvoertem-peratuur nog verder kan dalen. Aangezien dit soort verwarmingsinstallaties in de toekomst steeds meer toegepast zal gaan worden, zijn wij er van overtuigd dat vloerverwarming de toekomst heeft.

Als u investeert in een hoogwaardige kwaliteitsvloer- of wandtegels mag u ook verlangen dat er een zeer goede kwaliteit lijm- en voegmaterialen (in diverse kleuren) verstrekt wordt.

Met het volledige pakket van Mapei hebben wij een uitgebreid assortiment voorstrijkmiddelen, lijmen, voegmortels en afdichtingsmiddelen, zeer goed afgestemd ter verwerking van keramische tegels en natuursteen. Uiteraard leveren wij ook een zeer uitgebreid scala aan tegelrandprofielen, dilatatiestrippen en plintafwerking.

Uiteraard hebben wij als specialist in tegels, natuursteen en vloeren een uitstekend advies ter reiniging en conservering van uw prachtige vloer. Veel mensen onderschatten het belang van een goed reinigingsprodukt voor hun vloer. Deze artikelen hebben wij ook op voorraad in de winkel.

Het is namelijk niet zo dat men maar een willekeurig schoonmaakprodukt kan gebruiken. Sommige zijn te vet, zodat ze snel weer vuil aantrekken. Andere verkleuren de tegels of tasten de voegen aan. U krijgt bij ons een advies op maat om uw specifieke vloer het beste te grondreinigen, impregneren en onderhouden. Wij gebruiken hiervoor het merk Moeller Chemie en ProStone.