Over ons

Tegelhuysarnhem Tegel & Sanitair speciaalzaak

Nieuw zijn we echter niet, al 24 jaar zijn we werkzaam in de tegel & sanitair branche. Bij ons staan een aantal dingen in de vaandel: klantvriendelijkheid, service, kwaliteit en natuurlijk niet te vergeten: scherpe prijzen. U kunt bij ons terecht voor deskundig advies, niet alleen de tegel maar ook de sanitair keuze, maar ook kleuradvies geven wij geheel gratis.

 

Wij hebben een ruim assortiment wand- vloertegels en sanitair, hand en handgemaakte wand en vloertegels, u kiest een tegel die niet op voorraad is, dan zal de maximaal levertijd drie weken zijn. Met wand en vloertegels alleen bent u er natuurlijk niet, lijm / voegmaterialen / kit / voorstrijkmiddel kunnen wij uit voorraad leveren. Ook hierin zijn wij ruim gesorteerd. Voor elke ondergrond hebben wij wel een lijmsoort en ook in de voegkleuren is er ruim keus. Dus ook voor een deskundig lijmadvies staan wij voor u klaar.

 

Tevens bent u bij ons aan ons aan ons aan het juiste adres voor sanitair zoals douchewanden, kranen, badmeubels van bekende merken zoals Bruynzeel, Sphinx, Primabad, Thebalux en ons huismerk

 

Kortom, laat u gerust eens adviseren deur een van onze verkopers.

Diensten

Verkoop

Ons bedrijf richt zich op verkoop en installatie (dmv zzp’ers) aan de particuliere en zakelijke klant van vloertegels, wandtegels, vloerverwarming, complete badkamers en andere sanitairruimtes, onderhoud en renovatie van vloeren, alles van A tot Z. Door onze grote collectie, overzichtelijke presentatie en aantrekkelijke prijzen voorzien wij ruim in de behoefte van onze klanten. In onze showroom presenteren wij een vaste collectie vloeren, wandtegels, tevens leveren wij sanitair. Bovendien hebben wij een steeds wisselende collectie aanbiedingen tegen scherpe prijzen.

Montage

Naast verkoop van alle denkbare benodigdheden voor wandmontage en sanitair beschikken wij ook over de juiste voorzieningen om u bij de montage hiervan van dienst te kunnen zijn. Tegelhuys Arnhem is een bedrijf dat al uw tegelwerk en de bijbehorende werkzaamheden van het begin tot eind voorziet. De uitvoering wordt gerealiseerd door onze vaste werknemers en zzp’ers uit de regio, waarvan wij weten dat zij een goede kwaliteit leveren.