Over ons

Tegelhuysarnhem Tegel & Sanitair speciaalzaak

Nieuw zijn we echter niet, reeds 24 jaar zijn we werkzaam in de tegel & sanitairbranche. Bij ons staan een aantal dingen hoog in het vaandel: klantvriendelijkheid, service, kwaliteit en natuurlijk niet te vergeten: scherpe prijzen. U kunt bij ons terecht voor deskundig advies, niet alleen de tegel of sanitairkeuze, maar ook kleuradvies geven wij geheel gratis.

 

Wij hebben een ruim assortiment wand- vloertegels en sanitair, handbewerkte en handgemaakte wand en vloertegels, u kiest een tegel die niet op voorraad is, dan zal de levertijd maximaal twee weken zijn. Met wand en vloertegels alleen bent u er natuurlijk niet, zonder lijm- en voegmaterialen bereikt u niets. Ook hierin zijn wij ruim gesorteerd. Voor elke ondergrond hebben wij wel een lijmsoort en ook in de voegkleuren is er ruim keus. Dus ook voor een deskundig lijmadvies staan wij voor u klaar.

 

Tevens bent u bij ons aan het juiste adres voor sanitair zoals douchewanden, kranen, badmeubels van bekende merken zoals Bruynzeel, Sphinx, Primabad, Thebalux  en ons huismerk  Day by Day Sanitair en Martello Home Collectie.

 

Kortom, laat u gerust eens adviseren door een van onze verkopers.

Diensten

Ons bedrijf richt zich op verkoop en installatie (dmv zzp’ers) aan de particuliere en zakelijke klant van vloertegels, wandtegels, vloerverwarming, complete badkamers en andere sanitairruimtes, onderhoud en renovatie van vloeren, alles van A tot Z. Door onze grote collectie, overzichtelijke presentatie en aantrekkelijke prijzen voorzien wij ruim in de behoefte van onze klanten. In onze showroom presenteren wij een vaste collectie vloeren, wandtegels, tevens leveren wij sanitair. Bovendien hebben wij een steeds wisselende collectie aanbiedingen tegen scherpe prijzen.

Het Team

Rob Derksen

Eigenaar/manager

Armando van Eijk

Bedrijfsleider

Coen Beker

Verkoper/adviseur

Trudy Derksen Klein-Hesselink

Administratief medewerkster/mede eigenaar

Gerard Brugmans

Magazijnman/bezorger & intern/extern tegel- en montagewerk